Το 2015, ο Ηλίας Παπαδημητρίου, με γνώσεις Τεχνικού Δομικών Έργων και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Bachelor Degrees - Structural Works Technician & Business Administration), σεβασμό και παράδοση στον τομέα της κατασκευής, και εμπειρία από το 2007, δημιούργησε την τεχνική και μεσιτική εταιρεία RELIAS παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να καλύψει τις μοναδικές σας ανάγκες.

Το λογότυπο στην ουσία είναι εμπνευσμένο από το αρχικό γράμμα R των λέξεων (R)eal Estate & (R)enovation και το όνομα του ιδιοκτήτη - ELIAS. Το λογότυπο έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αναφέρεται στη φράση "RELY (on) US" και να προφέρεται με τον ίδιο τρόπο <RELIAS>.

Η RELIAS δραστηριοποιείται στους τομείς της επίβλεψης και κατασκευής πολυτελών κατοικιών, πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων, ανακαινίσεων παντός τύπου και παροχή υπηρεσιών τεχνικού τομέα όπως, «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον», Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης, Νομιμοποίηση Αυθαίρετων, Άδειες και Μελέτες, αναλαμβάνοντας παράλληλα κτηματομεσιτικές υπηρεσίες για ιδιώτες και επαγγελματίες, για την άμεση εύρεση κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και οικοπέδων.

Στη RELIAS στοχεύουμε σε υψηλού επιπέδου συνεργασίες επικεντρωμένες σε προσωπική εμπιστοσύνη, σεβασμό και εκτίμηση με τους πελάτες μας. Εγγυόμαστε την άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων σε ένα έργο μερών, εξασφαλίζοντας σας κοστολογική διαφάνεια (μέσω οικονομολογικής τεχνικής μελέτης), παράδοση εντός αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων, καθώς και τη μέγιστη δυνατή ευελιξία κατά τη διάρκεια της κατασκευής, παρέχοντας ένα τελικό προϊόν αυξημένης λειτουργικότητας, αποδοτικότητας και ποιοτικής αξίας που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Δίνοντας έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό, επιλέγονται αξιόλογα και τεχνικά καταρτισμένα στελέχη. Σε συνεργασία με Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Τοπογράφους Μηχανικούς, Διακοσμητές, αναλαμβάνουμε όλο το φάσμα των μελετών κατασκευής όπως: Αρχιτεκτονικό σχεδιασμό κτιρίων, Στατικές και Μηχανολογικές Μελέτες, 3D Απεικονίσεις, Διαμορφώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων κ.α.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης εξειδικευμένους τεχνίτες (όπως ξυλουργό, υδραυλικό, πλακά, ηλεκτρολόγο, εγκαταστάτη συναγερμού, εγκαταστάτη αλουμινίου κ.α.) καθένας από τους οποίους, παρουσιάζει υψηλό επίπεδο γνώσης, αφοσίωσης, ποιότητας κατασκευής και επαγγελματισμού, μετατρέποντας την όλη διαδικασία ανακαίνισης, μια απροβλημάτιστη εμπειρία για εσάς.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία παρέχει πλήρη υπηρεσία Real Estate με κλειστό πελατολόγιο, σεβόμενη πάντα τις ανάγκες των πελατών. Το χαρτοφυλάκιο είναι αυστηρά προσωπικό και δεν δημοσιεύεται.

Προτεραιότητά μας να εκφράσουμε και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας μέσω της παροχής των υπηρεσιών μας.

Στόχος μας, να Βασιστείτε σε Εμάς "RELY (on) US" <RELIAS>.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ?
ΚΑΛΕΣΤΕ

Κινητό: +30 6973890563
Δευτέρα - Παρασκευή: 9π.μ. - 9μ.μ.
Σάββατο: 10π.μ. - 6μ.μ.

 
 

ebannerATT100